Tiedote: Tutkija kolumnistina ja blogistina -koulutus 10.11.2017

Share Button

Tutkija kolumnistina ja blogistina -koulutus 10.11.2017

 

 

 

 

 


Miten tutkija saa tietonsa läpi suurelle yleisölle?
Miten kirjoittaa omasta asiantuntemuksestaan lukijoille, jotka eivät ole asiantuntijoita?
Miten vetävä kolumni- tai blogiteksti syntyy?
Millä konsteilla lukija paitsi houkutellaan tekstin pariin ja myös pidetään matkassa mukana aina loppuun asti?

Tasa-arvovaje-hanke järjestää tutkijoille suunnatun Tutkija kolumnistina ja blogistina -koulutuksen perjantaina 10.11.2017 klo 10.00-13.00 Koneen Säätiön kokoustila Kamarissa. Kouluttajana toimii Long Playn toimituspäällikkö Anu Silfverberg. Koulutus koostuu luennosta, yleisestä tekstipalautteesta ja harjoituksista. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden saada palautetta ajankohtaisesti työstettävään tai aiempaan omaan tekstiin ennakkotehtävän muodossa.

Tasa-arvovaje tarjoaa myös mahdollisuuden osallistujille blogitekstin vertaistyöstöön ja julkaisuun vuoden 2017 aikana sivuillaan www.tasaarvovaje.fi. Keskustelemme myös blogin julkaisusta sosiaalisessa mediassa ja julkaisun jälkeen käytävästä kommunikoinnista.

Koulutus on suunnattu erityisesti tutkijoille, asiantuntijoille professoreista väitöskirjan tekijöihin, jotka haluavat tuottaa yleistajuistavia tekstejä tutkimuksestaan ja tieteestä sekä osallistua taloudesta käytävään keskusteluun. Koulutukseen mahtuu max. 10 osallistujaa. Tilaisuudessa tarjotaan lounas.

Pyydämme ilmoittamaan kiinnostuksen lähettämällä viestin lyhyine perusteluineen osoitteeseen tasaarvovajehanke@gmail.com viimeistään perjantaihin 20.10.2017 mennessä.

Tervetuloa!

www.tasaarvovaje.fi
www.facebook.fi/tasaarvovaje
@tasa-arvovaje
tasaarvovajehanke@gmail.com

Tasa-arvovaje-hanke tuo julkiseen keskusteluun ja päätöksentekoon yleistajuista tutkimustietoa sukupuolesta, taloudesta ja tasa-arvosta. Hanke toimii välittäjänä tutkijoiden, median ja päättäjien välillä ja rohkaisee eri alojen tutkijoita osallistumaan taloudesta käytävään julkiseen keskusteluun

 

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *