Plan F-seminaarin tähtipuhujat esittelyssä: Professori Diane Elson

Share Button

Tasa-arvovajeen vuosi huipentuu 30.11. Helsingissä järjestettävään Plan F-seminaariin, jonka yhdeksi key note-puhujaksi on saatu professori Diane Elson.

diane-elson-07

Elson on kansainvälisesti tunnettu sukupuolen, taloudellisten ja sosiaalisten oikeuksien ja budjettien tutkija. Hän on yksi sukupuolitietoisen budjetoinnin kehittäjistä. Elson on julkaissut laajasti sukupuolten tasa-arvoa ja taloutta käsittelevistä teemoista, kuten makrotalouspolitiikan sukupuolittuneisuudesta ja leikkauspolitiikan sukupuolivaikutuksista.

Vuosina 2009-2016 hän toimi UK Women’s Budget Groupin puheenjohtajana, ja hän on toiminut International Association of Feminist Economics (IAFFE) varapuheenjohtajana. Vuonna 2016 hänelle myönnettiin Leontief Prize for Advancing the Frontiers of Economic Thought.

Plan F-seminaariin ohjelmaan voi tutustua täällä

Ilmoittauduthan 21.11. mennessä: tasaarvovajehanke@gmail.com

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *