Plan F-seminaarin tähtipuhujat esittelyssä: Jerome De Henau

Share Button

jerome_de_henau

Tasa-arvovajeen vuosi huipentuu 30.11. Helsingissä järjestettävään Plan F-seminaariin, jonka yhdeksi key note-puhujaksi on saatu Jerome De Henau Iso-Britanniasta.

De Henau on taloustieteen senior lecturer Open Universityssä. De Henau sekä seminaarin toinen pääpuhuja Diane Elson ovat mukana UK Women’s Budget Groupissa, yli 200 brittiläisen tutkijan ja aktivistin muodostamassa ajatushautomossa, joka arvioi hallituksen talouspolitiikkaa ja budjetteja sukupuolinäkökulmasta.

De Henau on johtanut WBG:n tutkimusprojektia, jossa tarkasteltiin julkisten hoivainvestointien kasvu- ja työllisyysvaikutuksia. Hän on myös tutkinut leikkauspolitiikan sukupuolittuneita vaikutuksia työlllisyyteen sekä tulojen sukupuolittunutta jakautumista kotitalouksien sisällä.

Plan F-seminaariin ohjelmaan voi tutustua täällä

Ilmoittauduthan 21.11. mennessä: tasaarvovajehanke@gmail.com

 

Share Button

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *